Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

Evenemang List Navigering

mars 2018

Låt träd och buskar blomma från tidig vår till sen höst

7 mars @ 19:00 - 20:30 CEST
Snättringeskolans matsal

Föredrag av Eva Rönnblom – 7:e Mars Trädgårdsjournalist, tecknare och författare av trädgårdsböcker, håller föredrag om att välja arter och sorter av träd, buskar, perenner och sommarblommor så att du får växter som avlöser varandra i blomning under hela säsongen från tidig vår till sen höst. Gratislotteri för alla, vinster är två av Evas böcker och någon växt. Anmäl dig här:

Mer information »

Låt träd och buskar blomma från tidig vår till sen höst

14 mars @ 19:00 - 20:30 CEST
Snättringeskolans matsal
åt-det-blomma-från-tidig-vår-till-sen-höst-foto-Eva-Rönnblom

Föredrag av Eva Rönnblom – 14:e Mars Trädgårdsjournalist, tecknare och författare av trädgårdsböcker, håller föredrag om att välja arter och sorter av träd, buskar, perenner och sommarblommor så att du får växter som avlöser varandra i blomning under hela säsongen från tidig vår till sen höst. Gratislotteri för alla, vinster är två av Evas böcker och någon växt. Anmäl dig här:

Mer information »

Årsmöte 2018, den 21:a mars 2018 kl 19.00

21 mars @ 19:00 - 21:00 CEST
Snättringeskolans matsal

Årsmöte 2018! Snättringe Fastighetsägareförening kallar till årsmöte. När: Onsdagen den 21:a mars 2018 kl 19.00 Var: Snättringeskolans matsal Program: Årsmötesförhandlingar med verksamhetsberättelse, val, ekonomi och verksamhetsplan. I början på mötet: Anna Schelin, kommunpolis i Huddinge, kommer och informerar om polisens aktuella arbete, inbrotten i Snättringe och märk-DNA. Det kommer att finnas möjlighet att köpa märk-DNA genom Per Havn under mötet. OBS! Motioner eller förslag till mötet måste vara någon av styrelsens funktionärer tillhanda senast måndagen den 12:e mars 2018. Du…

Mer information »
+ Exportera evenemang