Gör en teckning eller målning (Utställning i Januari 2021)

Vi bjöd in till ett spännande och roligt uppdrag! Gör en teckning eller målning som beskriver varför du tycker det är häftigt att bo i Snättringe!  Bidragen hängdes upp i tunneln vid pendeltågsstationen i Stuvsta .

Söndag 10 januari sattes teckningarna upp och 17/1 2021 togs de ned. Du som passerade fick gärna kommentera utställarnas bidrag på vår hemsida eller facebook.

De som lämnade in teckningar var Ellie, Julia, Hilda och Linnea.

Tack för era fina bidrag ! Vi visar dem också i kommande husbladet. 

Vi ville bara på detta sätt vill sprida lite glädje i dessa mörka tider där även den årliga Julgransplundringen i Källbrinksskolan inte kunde genomföras.

Aktuellt

Yogakurser för hösten 2021

Det är snart dags att anmäla sig till föreningens populära Yogakurser för hösten 2021 Hösten 2021 har föreningen endast erhållit ett begränsat antal tillfällen för yoga då barn- och ungdomsidrotten ökar och prioriteras i våra olika lokaler i Huddinge. Om det blir...

Hållbarhet i trädgården – föreläsningar

Inbjudan till online-föreläsningar om hållbarhet i trädgården med trädgårdsarkitekten Pia Hedenblad.Hållbarhet i trädgården, en introduktion Här får du massor av tips på hur du kan göra skillnad i din egen trädgård. Både när det gäller växt- och materialval men också...