Kom igång odla året runt -praktiska tips

Vill du odla dina egna grönsaker? Vill du göra det året om?

Då är du välkommen till vår föreläsning med trädgårdsmästaren Christina Kullander. Christina driver idag firmanGro med Ro och har i många år odlat sina egna grönsaker. Christina är en passionerad odlare!

Kom och lär av Christinas tips och trixs. Christina är idag näst intill självförsörjande på grönsaker.

”Det bästa jag vet är att odla! Både grönsaker och blommor -och gärna ihop. Det är så meningsfullt och inget smakar så gott som egen skörd. Vill du prova på, så kom på min föreläsning där jag berättar hur jag gör och vilka förutsättningar som behövs för att lyckas. Det ska vara roligt att odla!”

Anmälan är bindande!

Tid: onsdagen den 9 mars 2022 kl 18:30 –20:00

Plats: Snättringeskolans Matsal, Snättringe Huddinge

Anmälan: via länk på Simplesignup: https://simplesignup.se/event/189798

Pris:150 kr

Varmt välkomna!

Styrelsen Snättringe Fastighetsägareförening

 

Aktuellt

Marsipankurs

Välkommen på marsipanskola hos Mitt söta skafferi. Den här kvällen visar kursledaren Lotta dig knepen bakom ett gammalt hantverk. Du får lära dig att modellera kaniner, en anka och små kycklingar i god marsipan, klassiska figurer som hör påsken till. Kvällen börjar...

Beskärning av buskar och träd

Under våren erbjuder Milstens trädgård 15% rabatt på beskärning av buskar och träd till medlemmar i Snättringe fastighetsägarförening.   Ordinarie pris: 700:- inkl moms. För medlemmar: 595:- inkl moms.   Är dina buskar risiga eller blommade de dåligt i fjol?...

Yogakurser våren 2022 (NYA PLATSER)

Nu öppnar vi upp för ytterligare platser på båda yogapassen då vi flyttar till Snättringeskolans gymnastiksal Yogakurser för våren 2022 Våren 2022 erbjuder föreningen två olika yogapass. Då kommunens barn- och ungdomsverksamhet går i första hand i våra skollokaler har...