Fruktbeskärning grundkurs

Balingsholm Herrgård

Lördag 11 mars kl. 09.00 – 16.00

Lär dig beskära fruktträd för ökad vitalitet och fruktsättning.
Vi börjar med en kort teoretisk introduktion för att sedan vandra ut i Balingsholms gamla äppellund där du får möjlighet att under handledning praktiskt prova på hantverket. Kursen leds av Annika Eriksson, trädgårdsmästare på Milstens trädgård.

Varm klädsel och bekväma skor samt handskar rekommenderas. Ta gärna med egen sekatör om du har, annars finns det att låna.

Kursavgift: 1375:- inkl sopplunch och fika.

Anmäl dig till: annika@milstenstradgard.se senast 6 mars.
För mer information se: www.milstenstradgard.se

Aktuellt

Årsmöte 15/3

Snättringe Fastighetsägareförening kallar till årsmöte När: Onsdagen den 15 mars 2023 kl 19.00Var: Snättringeskolans matsalProgram: Årsmötesförhandlingar med verksamhetsberättelse, val, ekonomi och verksamhetsplan.Trädgårdshistoria Under mötet får vi besök av...