Grannsamverkan

Grannsamverkan

Grannsamverkan mot brott i området där vi bor
Grannsamverkan är ett rikstäckande koncept som innebär att ett antal grannar (t.ex. ett kvarter) tillsammans hjälps åt att hålla koll på varandras bostäder, att iaktta ovanlig aktivitet och misstänkt beteende samt att rapportera till grannar och polisen.

I varje grannsamverkanskrets finns en kontaktperson som får särskild information från polisen. I Huddinge är det lokalpolis Anna Schelin som sköter grannsamverkan.

Har ni inte någon grannsamverkan där du bor? Kontakta då Anna Schelin på Lokalpolisområde Huddinge, via epost kommunpolis-lpo-huddinge.region-stockholm@polisen.se eller genom att ringa och lämna dina kontaktuppgifter på Huddingepolisens grannsamverkantelefon: 0733-627397, så får ni hjälp att komma igång!

Grannsamverkan är viktig för att förebygga inbrott!

Snättringe Fastighetsägareförening hjälper Dig att starta grannsamverkan där Du bor! Kontakta oss, så berättar vi mer. Man behöver inte vara medlem i föreningen för att ha grannsamverkan!

Lokalpolisen / Grannstöd Huddinge www.grannstodhuddinge.se 

Kontaktperson

Eva Antonsson, tfn. 08-774 28 35, evabo.antonsson@gmail.com

Grannstödsbilen kör runt i Huddinge

Grannstödsbilen är en brotts- och skadeförebyggande verksamhet som bygger på att frivilliga deltagare, huvudsakligen under dagtid och i samarbete med Polisen och Huddinge kommun åker runt i kommunens bostadsområden.